Over ons

Masters in Public is een snel groeiende recruitment partner van overheden in Nederland!

Wie zijn wij?

Masters in Public is een jong en energiek uitzendbureau, vol passie en enthousiasme voor de publieke sector. We zijn opgericht door professionals met een groot hart voor de maatschappij! Sinds 2018 werken we samen met (semi)overheden aan recruitmentoplossingen.

We bieden een breed scala aan diensten, zoals interim opdrachten, consultancy, workshops, trainingen en traineeships. Elke organisatie is uniek en elke professional is uniek. Daarom zorgen wij met een persoonlijke benadering voor een unieke match.

In tijden van krapte of ruimte op de arbeidsmarkt is het vinden van de juiste match voor een vacature van groot belang. Dankzij onze praktijkervaring bij verschillende overheden begrijpen we de behoeften van overheidsorganisaties als het gaat om geschikte kandidaten.

Tegelijkertijd begrijpen we de professionals die op zoek zijn naar een passende opdracht en organisatie. Met onze jarenlange kennis en ervaring streven we ernaar om een passende match te bieden voor beide partijen.

We streven naar een transparante, betrouwbare en flexibele overheid die nauw verbonden is met de maatschappij. Ons doel is om niet alleen bij te dragen aan het realiseren van dit ideaal, maar ook om het te blijven ontwikkelen met een toekomstgerichte visie en missie.

Door zelfvertrouwen uit te stralen, zowel als organisatie als individu, werken we aan een samenleving die integer, duurzaam, eensgezind en verantwoordelijk is.

Onze succesverhalen

tnf
DB
minDEF
Utrecht
NH
DH

Geaccrediteerd door:

Image link

Contact opnemen?

Heeft u vragen en wilt u één van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen