Opdrachtgevers

Maak kennis met (de) Masters in Public!

Als organisatie in het publieke domein staat u voor complexe uitdagingen die voortvloeien uit politieke, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. In een tijd waarin deze ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is het van cruciaal belang dat uw organisatie wendbaar, flexibel en doortastend is. Bij Masters in Public begrijpen we deze dynamiek als geen ander. Als partner van de publieke sector dragen wij bij aan uw organisatie.

Masters in Public is dé carrièrepartner voor professionals die zich inzetten voor de publieke zaak. Met onze Interim- en Werving & Selectie-diensten werken we samen met overheidsorganisaties om oplossingen te vinden voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Ons doel is om maatschappelijk resultaat te behalen en samen met u maken we dat waar. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit gemeenten, de Rijksoverheid, waterschappen, provincies, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten, ZBO’s (zelfstandige bestuursorganen) en water- en energiebedrijven.

Bij Masters in Public begrijpen we dat de publieke sector specifieke behoeften heeft op het gebied van talentmanagement. Onze Interim-diensten bieden u de mogelijkheid om tijdelijk gekwalificeerde professionals in te zetten die direct bijdragen aan uw organisatie. Of het nu gaat om het invullen van een specifieke functie, het managen van een project of het oplossen van complexe vraagstukken, wij hebben de juiste experts in huis.

Daarnaast begrijpen we ook het belang van een zorgvuldig selectieproces bij het aantrekken van vaste medewerkers. Met onze Werving & Selectie-diensten helpen we u bij het vinden van de juiste mensen die perfect aansluiten bij uw organisatiecultuur en die de vaardigheden en ervaring hebben om uw belangrijkste uitdagingen aan te pakken. Bij Masters in Public staat maatschappelijke impact centraal. We zijn gepassioneerd door het bijdragen aan een betere samenleving en streven naar duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar de publieke sector voor staat. Samen met u zetten we ons in om positieve verandering te realiseren en een verschil te maken in de wereld waarin we leven.

Onze diensten

Wij zorgen voor de perfecte match tussen de professional en uw organisatie!

Interim
Interim

Meer informatie over interim.

Werving & Selectie
Werving & Selectie

Meer informatie over Werving & Selectie.